Benodigdheden Semifreddo al torroncino Nougatparfait
- 200 gr. nougat met amandelen
- 2 eieren
- 3 el espresso
- 1 el Ameretto
- 40 gr. suiker
- 250 gr. verse room
Om te versieren: - 1 doosje chocolade boontjes en kerstschuimpjes
Bereidingswijze
In keukenmachine nougat, suiker, koffie fijn maken. Klop de eidooiers met de suiker totdat ze schuimig zijn, klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom.
Meng nougat met de dooiers met de suiker, goed mengen, voeg dan de slagroom en tenslotte de eiwitten toe , zeer voorzichtig roeren. Stort in vorm of vormpjes en plaats in de vriezer voor minstens 6 uur. Ideeën voor het versieren: in een kleine steelpan, smelt de chocolade en strooi druppel op de mousse. De nougat parfait dessert is zeer geschikt voor elke gelegenheid en is ideaal voor uw kerstdiner.
Print hier het recept
Buon appetito!
Marianne, Italian Residence
Comments are closed.