Ree biefstukjes in Armagnacsaus

Benodigdheden Ree biefstukjes in Armagnacsaus

  • 4 ree of hertenbiefstukjes
  • 200 gram oesterzwammen of kastanje champignons
  • 100 gram kastanjes
  • 2 dl wild bouillon
  • 1 dl armagnac of cognac
  • 80 gram roomboter
  • 2 plakken kruidkoek

Bereidingswijze

Bouillon met armagnac en kruidkoek in koken, saus door een zeef fijn maken.
Bak de oesterzwammen, voeg de gare kastanjes toe.
De ree biefstukjes in 3 minuten om en om bakken.

Serveer de ree biefstukjes op een spiegel van saus, met rode kool en/of Gebraiseerde Witlof (Witloof braiseren wil zeggen garen in een klontje boter met weinig of geen vocht en op laag vuur) het paddenstoelmengsel op een bedje van truffel aardappel mousseline.

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate