Benodigdheden Pasta ovenschotel met spinazie en slavink
- 8 kleine slavinken
- Boter
- 350 gram Penne
- 1 pot of zakje Bechamelsaus
- ½ bakje philadelphia light ui
- Pittige Italiaanse kruiden
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 500 gram wilde spinazie of diepries
- 8 Gedroogde tomaten op olie
Bereidingswijze
Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de slavinken in 20-25 minuten bruin en gaar. Laat ze wat afkoelen en snijd ze elk in plakjes. Snipper de ui en de knoflook en kruiden en bak deze de laatste minuten even mee met de slavinken. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de bechamel saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de Philedelphia erdoor.
Roer de ui en de knoflook door de spinazie en kruid met Italiaanse kruiden. Doe de penne in een ingevette ovenschaal en leg de plakjes slavinken erop, uimengsel en dan de gedroogde tomaatjes in stukjes en schep de spinazie erop. Schenk tenslotte de saus erover. Zet de ovenschotel 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C (hetelucht 180°C).
Print hier het recept
Buon appetito!
Marianne, Italian Residence
Comments are closed.