Mozarella Champignon taart

Benodigdheden Mozarella Champignon taart

  • 300 gr. kastanje champignons
  • 1 buffel mozzarella bol in stukjes
  • 2 grote saucijzen, verkruimeld gebakken
  • 1 grote ronde plak bladerdeeg
  • 1 ei
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • Zout/peper/laurier/knoflook

Bereidingswijze

  1. Bak de plakjes Champignons met wat knoflook en het laurierblad.
  2. Ondertussen, breek het ei in een kom, combineer de geraspte kaas, zout en zwarte peper en klop met een vork.
  3. Voeg de gebakken champignons toe en roer, voeg tenslotte de blokjes mozzarella en geruld saucijzen gehakt toe.
  4. Meng goed, zodat het mengsel zo homogeen mogelijk is.
  5. Bak het bladerdeeg voor in een vorm met hoge zijkanten.
  6. Bak het bladerdeeg 20 minuten op 200 graden. Giet dan het mengsel in de vorm en verdeel het goed en bak nog 15 minuten.

Print hier het recept

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate