Benodigdheden Mascarpone Limoncello
- 250 gr mascarpone
- 1 Pakje monchou stevige roomkaas
- 100 gr lemon curd
- 1 borrelglaasje limoncello
- 80 ml karnemelk
- 100 gram Cantucini
- Fijn geraspte schil van halve citroen
Bereidingswijze
- Meng in een kom de mascarpone en roomkaas en voeg dan de lemon curd toe.
- Verwarm de melk in een kleine steelpan, neem van het vuur en los de gelatine er al roerend in op.
- Schenk het melkmengsel bij de mascarpone-roomkaas en meng alles goed door elkaar. Doe het mengsel in een ondiepe schaal en zet een nacht in de koelkast.
- Maal de biscuits in een keukenmachine tot fijne kruimels en meng de citroenrasp erdoor.
- Doe de mascarpone mix in een borrel glaasje en schep de kruimels erop.
Print hier het recept
Buon appetito!
Marianne, Italian Residence
Comments are closed.