Benodigdheden Chiambella con Noce e pinoli
- 200ml water
- 250g basterd suiker
- 50g citroengras
- 300g framboos
- 16 plakjes cake
- 3-4 el limoncello
- 3 el fraise de bois
- 500ml melk
- 6 eigelen
- 250ml slagroom
Bereidingswijze
- Los de gist op met 60 ml warme melk en 1 eetlepel suiker.
- Voeg 50 gram bloem toe en laat 15 minuten rijzen.
- Meng de rest van de bloem met een snufje zout, eieren, eierdooiers en boter.
- Voeg 50 gram suiker en de citroenschil toe. Kneed het deeg met de gist en giet de resterende warme melk erdoor en kneed tot een bal en laat 1 uur rijzen
- Meng de appels, geschild en gesneden, met de walnoten, paneermeel en de rest van de suiker en de spijs goed door elkaar.
- Rol het gerezen deeg op een vel bakpapier, leg de vulling erop,
- Laten weer rusten gedurende 1 uur, voeg de pijnboompitten toe en bak op 200 graden gedurende.
Print hier het recept
Comments are closed.