Benodigdheden Tagliatella met saucijs
- 300 gram braadworstjes
- 1 hele Ui
- 250 g Champignons
- 300 g Pasta ongekookt, tagliatelle
- 1 hoeveelheid (naar smaak) Peper
- 1 hoeveelheid (naar smaak) Zout
- 1 koffielepel(s) Olijfolie
- 250 ml Melk, mager
- 250 ml Bouillon, groente
- 4 eetlepel(s) Allesbinder, (bv. maïszetmeel)
- 1 eetlepel(s) Citroensap
- 2 eetlepel(s) Paneermeel
- 2 koffielepel(s) Margarine, plantaardig
- 2 koffielepel(s) Peterselie, (gehakt, vers of diepgevroren)
Bereidingswijze:
Haal het vlees uit de worsten en rol er 16 kleine balletjes van. Snipper de ui. Maak de champignons schoon. Kook de tagliatelle .Bak de ui en de balletjes goudbruin. Voeg de champignons toe en laat nog even doorkoken alvorens de melk en de bouillon toe te voegen.Voeg het bindmiddel toe en laat dan indikken. Breng de saus op smaak met peper en citroensap. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de tagliatelle in een ovenschotel (20 x 30 cm). Overgiet met de saus. Laat het paneermeel even grillen in een pan met antiaanbaklaag. Verdeel het dan over de ovenschotel. Verdeel de margarine in blokjes en leg deze bovenop het paneermeellaagje. Laat 10 minuten garen in de oven.
Print hier het recept
Buon appetito!
Marianne, Italian Residence
Comments are closed.