Tagliatelle al Ragu di Cinghiale

Benodigdheden Tagliatelle al Ragu di Cinghiale

  • 500 gram wildzwijn
  • 400 gram tagliatella
  • 500 gr Wildfond/bouillon
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 kwart knol selderij
  • 1 blikje tomaten puree
  • Tijm/salie/rosmarijn
  • rode wijn
  • olijfolie
  • parmesan
  • zout/peper

Bereidingswijze Tagliatelle al Ragu di Cinghiale


1. Knolselderij in stukje snijden en wortel in plakjes snijden
2. Ui in ringen aanbraden in 2 el olie
3. Wildzwijnvlees in blokjes toevoegen
4. Het geheel 5 minuten braden en afblussen met een glas rode wijn
5. Blikje tomaten puree toevoegen en daarna de bouillon toevoegen en de kruiden
6. Daarna anderhalf uur laten stoven.
7. Serveren met pasta en parmesan

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate