Zalm met Limoncello saus van Restaurant Via Grande Ootmarsum

Bereidingswijze Zalm met Limoncello saus van Restaurant Via Grande Ootmarsum

:

  • 50cc olijfolie
  • 05 sjalotjes
  • 01 wit van prei
  • 1/2 knolselderij
  • 02 teen knoflook
  • 01 laurierblad
  • 01 tak rozemarijn
  • 01 tak citroen tijm
  • 03 dl witte wijn
  • 02 dl vis bouillon
  • 1/2liter room
  • scheut limoncello
  • 250gr roomboter

Bereidingswijze:

  1. In steelpan alle gesneden groenten licht aanfruiten in olijfolie.
  2. Toevoegen witte wijn en bouillon dan inkoken tot de helft, dan room toevoegen, goed roeren en 30/40 minuten laten trekken.
  3. Met staafmixer pureren, daarna nog door zeef heen voeren. Als laatste koude boter met staafmixer door saus heen roeren.
  4. Op smaak brengen met Limoncello.
  5. Serveren met gegrilde zalm op een bedje van tagliatelle of knelselderij/aardappelpuree.
  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate