Bereidingswijze Zalm met Limoncello saus van Restaurant Via Grande Ootmarsum
:
- 50cc olijfolie
- 05 sjalotjes
- 01 wit van prei
- 1/2 knolselderij
- 02 teen knoflook
- 01 laurierblad
- 01 tak rozemarijn
- 01 tak citroen tijm
- 03 dl witte wijn
- 02 dl vis bouillon
- 1/2liter room
- scheut limoncello
- 250gr roomboter
Bereidingswijze:
- In steelpan alle gesneden groenten licht aanfruiten in olijfolie.
- Toevoegen witte wijn en bouillon dan inkoken tot de helft, dan room toevoegen, goed roeren en 30/40 minuten laten trekken.
- Met staafmixer pureren, daarna nog door zeef heen voeren. Als laatste koude boter met staafmixer door saus heen roeren.
- Op smaak brengen met Limoncello.
- Serveren met gegrilde zalm op een bedje van tagliatelle of knelselderij/aardappelpuree.
Comments are closed.