Pasta met confit de canard met Salie en boter

Benodigdheden Pasta met confit de canard  met Salie en boter

  • 300 gram spaghetti
  • confit de canard eendepoten
  • 100 gr geraspte Parmezaan
  • 125 gr boter
  • klein bosje salie
  • 1 peper
  • 1 courgette
  • zout en peper

Bereidingswijze

  1. Pasta met water met zout opzetten om te koken – confit de canard in koekenpan uitsmelten en als het door en door warm is in reepjes scheuren.
  2. In andere pan boter met verse salie smelten – pasta koken – eendenborst bij de boter/salie en pepertje, reepjes courgette erdoor doen – zout en peper toevoegen.
  3. Als pasta gaar is bij de eendenborstfilet voegen en Parmezaanse kaas toevoegen – even omscheppen – bord op maken, eet smakelijk!

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate